Olivias 2 års tårta nr 1
Olivias prinsesstårta
tårt botten recpet finns här!
inne hållet i tårtan!
vad behövs
frysta blåbär 2-3 dl
vaniljvisp 3 dl
grädde 2 dl
chockadpuding 2 portioner
mandariner 1 burk
röda vindruvor ca 20 st
kivi 1
marsipan för en tårta.
florsocker 1 msk
Min vaniljvisp blandning.
Jag är inget fan till grädd tårter. Så för min del får det inte va för mycket grädde i en tårta så då blandra jag grädde med vaniljvisp. Och detta beror på att vaniljvisppen inte kan bli lika hård/ tjock som grädden så jag vispar 2 dl grädde rätt så hårt men inte till smör! och vaniljvispen så hård den går och sedan så blandra jag i hopp som två
första lagret
Frusna blåber och vaniljvispblandningen
Andra lagret.
Chockladpudingen
tjedja/ toppen
Vanilvispblandningen och frukten
sedan har jag på marsipan täcket över hela tårtan. mumms så gott( kan även köra utan marsipan för den som inte tycker om
Inann tårtan serveras så har jag på lite florsoker.
LYCKA TILL ÖNSKAR
Den lilla och stora sockerbagaren
tårt botten recpet finns här!
inne hållet i tårtan!
vad behövs
frysta blåbär 2-3 dl
vaniljvisp 3 dl
grädde 2 dl
chockadpuding 2 portioner
mandariner 1 burk
röda vindruvor ca 20 st
kivi 1
marsipan för en tårta.
florsocker 1 msk
Min vaniljvisp blandning.
Jag är inget fan till grädd tårter. Så för min del får det inte va för mycket grädde i en tårta så då blandra jag grädde med vaniljvisp. Och detta beror på att vaniljvisppen inte kan bli lika hård/ tjock som grädden så jag vispar 2 dl grädde rätt så hårt men inte till smör! och vaniljvispen så hård den går och sedan så blandra jag i hopp som två
första lagret
Frusna blåber och vaniljvispblandningen
Andra lagret.
Chockladpudingen
tjedja/ toppen
Vanilvispblandningen och frukten
sedan har jag på marsipan täcket över hela tårtan. mumms så gott( kan även köra utan marsipan för den som inte tycker om
Inann tårtan serveras så har jag på lite florsoker.
LYCKA TILL ÖNSKAR
Den lilla och stora sockerbagaren
Kommentarer
Postat av: nicole
åh vilken god blogg haha! tack för recepten och beskrivningar på hur man gör :)
Trackback